Příjem a přenos léčivé síly

12.07.2024 13:34

 

Léčivý proud můžeme přijímat na základě naladění našeho podvědomí na Zdroj životní síly. Životní proud je všude a ve všem, jako takový má přirozenou potřebu se projevovat a rozvíjet všude a ve všem. Sama tato skutečnost, toto mystérium je životem samotným.
          Co se týká přijímání životního proudu a léčení, je ve své podstatě vždy vědomé. Odvíjí se od základního uvědomění, kterým je přesvědčení o přítomnosti vyzařování Zdroje životní síly. Toto základní uvědomění má ve svém podvědomí každá lidská bytost. Záleží jen na tom, zda je toto základní poznání lidského podvědomí v našem vědomí volné anebo je zastřené různými vadnými pohnutkami  a myšlenkami.
          Co to znamená? V případě léčení hraje svou klíčovou roli reálné naladění našeho vědomí. Kvalita naší vůle,  myšlenek a emocí.
Pokud je vůle v souladu s klíčovým poznáním lidského podvědomí - tj. ono přesvědčení o přítomnosti sil Zdroje, které nás trvale dotují a podporují nekonečnými zásobami životních sil - dochází k objektivnímu uvědomění.
          Lidská bytost tak rezonuje s proudem životních (léčivých) sil v rovině ducha, tyto síly mohou procházet dále i do dalších úrovní. Pokud jim nebrání nesouhlasné myšlenky a emoce, zarezonuje lidská bytost s proudem léčivých sil i v dalších úrovních duševního těla a také v rovině fyzického těla.
         Měli bychom vědět, že přijímáme skrze své vnitřní naladění a rozpoložení. Stejné přitahuje stejné. To znamená, pokud si uvědomujeme zdraví, přijímáme zdraví. Pokud si uvědomujeme radost, přijímáme radost, pokud si uvědomujeme štěstí, přijímáme štěstí, pokud si uvědomujeme léčivý proud přijímáme léčivý proud. ... A dále, pokud máme dostatek, stáváme se prostředníky toho čeho máme dostatek.

Diskusní téma: Příjem a přenos léčivé síly

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek